Besök våra andra företag i Meccom Group

 

 

 

 

2023-07-06

Efter inledande tester på en återvinningsgård med vår pilotanläggning har vi nu kört på plats med en av våra reningsanläggningar. Bilden visar resultatet av rening av ytvatten ifrån uppsamlingsbrunnar. Vi lyckades att reducera #tungmetaller och #pfas  till nivåer långt understigande rikt-/gränsvärden. Till glädje både för miljön och kunden är vattnet redo för utsläpp. Svårt att inte vara stolta över ett sådant resultat. Bra jobb alla inblandade!

2023-06-20

Vi på INWATECH AB säger stort tack till alla som besökte Meccom Groups (Meccom Klippan AB) Öppet hus!
Vi är tacksamma över den fina respons vi fått över arrangemanget!

Hade ni inte möjlighet att deltaga denna gång, hör av er så ordnar vi en visning av verksamheten!

2023-05-30

Intervju med Meccom Groups Koncern VD, Niklas Brandmyr, inför koncernens Öppet hus den 31/5!

Niklas, varför arrangerar ni ett Öppet hus?
Vi vill ge alla möjligheten att ta del av vad Meccom Group har att erbjuda samt visa upp koncernens fina infrastruktur som växt fram under dom senaste åren.

Vad kan man förvänta sig av ett besök?
Vår stora montagehall har konverterats till mässhall, där våra företag ställer ut. Ta chansen att mingla och prata med företagens representanter. Vi hoppas på många frågor inom tryckluft, industriservice, digitaltvilling, scanning. vattenrening, mobil värme, byggservice, orbitalsvetning, mekanisk tillverkning, teknisk isolering och mycket mycket mer…
Man får även möjlighet att gå en guidad tur genom våra produktionslokaler där tillverkningen kommer vara i full gång, delta i roliga tävlingar samt mingla i vårt nätverkstält samtidigt som man äter något gott från grillen.

2023-05-20

Nu har vi satt våra nya dekaler på den senaste mobila vattenreningsutrustningen i vår uthyrningsflotta!

Vår nya logga och bolagsnamn står för INdustrail WAter TECHnology och görs för att visa vår förstärkta inriktning mot industriell vattenrening.

Håll utkik efter våra nyklistrade reningsverk och bilar!

2023-03-20

Intenso Teknikrekrytering AB

Intenso Teknikrekrytering AB2 428

Vill du göra skillnad på riktigt? Då får du nu chansen att vara med och leverera hållbar utrustning som storskaligt renar vatten och skapare recirkulation!

Som #projektledare hos INWATECH AB ansvarar du gentemot företagsledning för det totala utförandet av ett projekts alla delar, där du säkerställer utförande och prestanda enligt kontrakt, samt att projektet utförs med bästa möjliga ekonomiska resultat.

Välkommen med din ansökan!